Citygolfen, varen en overnachten

Citygolfen, varen en overnachten

Ontspannen & water, fun & stad, smullen & barbecue, lekker & slapen! Je vaart vanaf het Stayokay terras met een sloep van abc-event over het Spaarne richting de binnenstad. Aan boord heeft de schipper verschillende versnaperingen voor je koud staan.

Na ongeveer een uur genieten op het water word je afgezet in hartje centrum. Hier is een parcours citygolf door Event-label voor je uitgezet. De verschillende holes zijn in de leukste, vaak vergeten straatjes van Haarlem, om de kerken en over de pleinen. Je hebt voldoende tijd om een terrasje te pakken onderweg! Na het ontdekken van de binnenstad word je met de sloep weer opgepikt en vaar je terug naar het Stayokay terras waar een barbecue voor je klaar staat.

Aansluitend organiseren we een borrel om alle belevenissen en avonturen van de dag met bravoure door te spreken. Na een dag Bourgondisch genieten kun je vervolgens voldaan je bed inkruipen. Natuurlijk staat er de volgende dag een heerlijk ontbijt voor je klaar.

Tijdschema
14:00 Ontvangst/incheck
15:00 Afvaart sloep
16:00 Citygolf centrum Haarlem
18:00 Afvaart sloep
18:30 Barbecue Stayokay
20:00 Aansluitend Borrel in de SO Shuffle bar
00:00 Overnachting
08:00 t/m 09:30 ontbijt
10:30 uitcheck

Prijzen
Prijs vanaf 10 personen : € 74,50 per persoon incl. BTW

Inclusief en exclusief vrijgezellenarrangement Haarlem
De prijs is inclusief boottocht met drankjes, citygolf, barbecue, overnachting bij Stayokay en organisatie kosten. Exclusief overige dranken tijdens barbecue.

Heeft u interesse in zo’n arrangement neem dan contact op met Citygolf Haarlem via telefoon of mail.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*